Aarts constructiewerken Veldhoven B.V.

Producten


Veelzijdig en flexibel

Aarts Constructiewerken Veldhoven B.V. is een allround professional in staal. Kort gezegd vervaardigen, leveren en monteren wij alle staalconstructies die nodig zijn bij de bouw van een woning of een bedrijfspand. Wat uw wensen ook zijn, Aarts maakt het volgens uw specificaties. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, architecten, overheden, bouwbedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote staalconstructies voor nieuwbouw, renovatie en reparatie.
Onder andere van:

Tekenen en berekenen

Bij elke (ver)bouw zijn constructietekeningen nodig. Engineering en tekenen is in eigen beheer,wij werken met een 3-D staal tekenpakket. Samen denken we met u mee over praktische oplossingen voor uw project.

Korte levertijden

We beschikken altijd over een grote voorraad profielen in verschillende soorten en maten. Daardoor kunnen we snel aan de slag met uw opdracht en dus ook snel resultaat leveren.
Onze voorraad bestaat onder andere uit:

Goede service

In zeventig jaar hebben wij een gedegen reputatie opgebouwd als klantgericht en servicegericht metaalbedrijf. Bij ons kunt u nog gewoon binnenlopen voor een stalen latei of een snelle lasklus. Ook onze ‘nazorg’ is wijd en zijd bekend. Wij zijn niet tevreden tot u 100% tevreden bent.

Kwaliteit en veiligheid